Патувајте со стил и удобност

Секое патување е приказна за раскажување.

Кои сме ние

ДПУТ Дори ДОО егзистира од 1992 година со основна дејност превоз на патници.
Во 2004 година отвара своја деловница - туристичка агенција ДОРИ- денес со комплетна и квалитетна услуга цврсто стои на пазарот.ТА ДОРИ е постојана членка на СКТМ (Стопанска комора за туризам на Македонија), и поседува А лиценца за вршење на туристичка дејност.

Адреса:

ул. Слободан Митров Данко 107, Гевгелија, Северна Македонија

E-mail адреса:

dori_travel@t.mk
doritravelinfo@gmail.com

Контакт телефони:

+389 70 320 421
+389 34 218 421
+389 34 217 421

Лиценца на работа: Лиценца “A” со рег. број 13-6755/2 издадена од Министерство за Економија Подружница

Погледни понуди

Дел од нашите услуги

Градски и приградски превоз

Ефикасен транспорт до градските и приградски населби. Обезбедуваме редовни превозни услуги за патниците со автобуси, овозможувајќи брз, ефикасен, удобен, достапен и еколошки прифатлив начин на патување.

Патнички транспорт

Нашите професионални возачи и сопствените модерни автобуси обезбедуваат пријатно и безбедно патување, за секоја потреба и дестинациија. Нудиме услуга која ги задоволува потребите за комфорно патување на нашите патници.

Возен парк

Овозможуваме услуги со со сопствени автобуси, комбиња и лесни возила, за секоја потреба за превод на приградски и меѓународни релации. Со нашата флота на современи возила обезбедуваме комфорно, безбедно и ефикасно патување.

Изнајмување на автобуси и минибуси

Изнајмуваме автобуси и минибуси за локален и меѓународен сообраќај според потребите на клиентите. За меѓународен превоз располагаме со современи автобуси со EURO 4 стандард за сите ваши барања.

Возен парк

Контакт

Контакт

Имате дополнителни прашања?

Локација

Слободан Митров Данко 107, Гевгелија, Северна Македонија

Телефони:

+389 70 320 421

+389 34 218 421

+389 34 217 421

Loading
Your message has been sent. Thank you!